Fekete mágia a futsalpályán

2013.12.24. 08:28

A belga Ismael Hamdaoui futsalos trükkjeit a lassítás alatt sem lehet követni, szinte biztos, hogy varázslat áll a dolog mögött, vagy számítógépes trükk az egész. Vagy pusztán csak zseni a srác.

Ismael Hamdaoui egy belga futsaljátékos, Hitman (bérgyilkos) a beceneve. Bármit meg tud csinálni a labdával, saját trükköket kitalálni is van ideje és energiája, hogy őrületbe kergesse az ellenfeleket.

Egy december 13-án rendezett meccsen is leginkább róla szólt minden, nem véletlenül. A videó elején látható trükköt ő maga találta ki, a neve akka 1000 (van belőle már 3000-es is egyébként). A mozdulat ugyan nem ért gólt, de az a lezserség, amivel végrehajtja, lenyűgöző. Nyugodtan nézze meg többször, mi sem láttuk elsőre, pontosan mit és hogyan csinál a belga zseni, sőt, a lassítás után sem vagyunk biztosak benne, hogy nem fekete mágia áll a dolog mögött.

Az új Neymar

Az akkából ugyan nem lett gól, de azért nem maradt találat nélkül Hamdaoui: később egy tornádó-sarkazással verte át a védőt és a kapust is - utóbbi összezuhanásában minden benne volt, mint ahogy abban is, hogy a Hamdaoui neki sem állt ünnepelni a gól után. Neki bizonyára minden dolgos hétköznap így zajlik.

Hogy mi mindenre képes a belga fiú a labdával, azt ebben videóban nézheti meg:

Best of Issy "Hitman" Hamdaoui