Kosár, amivel csajozni lehet, kettővel pláne

2014.01.16. 19:34

Egy olyan cingár kölyökról, mint Easton Gamoke eleve nehéz feltételezni, hogy végig tud dobni egy kosárpályát. A 13 éves azonban nem hogy végigdobja, de a gyűrűbe is betalál. Ha kell, kétszer egymás után.

A winonai iskolacsapat az utolsó másodpercekben kapott be egy triplát ellenfelétől, így 44-44 lett az állás. A hosszabbítás következhetett volna, Gamoke viszont nem nyugodott bele, és ha már hozzákerült a labda, elhajította. Szinte az alapvonalról talált a gyűrűbe, éppen a dudaszó pillanatában. Bejött neki a millióból egy dobás. Illetve nem sokkal később ezt millióból kettőre javította, mert brahiból újra bedobta.

Egészpályás dudaszós egy 13 évestől

A bravúrkosárra ugyanis a helyi média is felfigyelt, így az egyik tévécsatorna kedvéért Gamoke megismételte a dobást, persze nem meccskörülmények között, de megint telibe találta a kosarat.

Így kell duplázni egészpályás kosárral

Hogy miért is olyan fontos egy ilyen dobás, amellett, hogy meccset nyer vele az ember, illetve médiasztárrá válhat vele valaki, arra az egyik osztálytársa világított rá. „Minden lány szereti a kosaras fiúkat."