Dzurják és Bárányos az FTC futsalcsapatánál

2014.01.21. 11:26

Dzurják József vezetőedzőként, Bárányos Zsolt pedig játékosként csatlakozott a Ferencváros futsalcsapatához. Péter szakosztályelnök a keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy - Dzurjákkal egyenrangú partnerként - a játékosként kétszeres nagypályás válogatott Bücs Zsolt is az együttes vezetőedzője lett. Az MTI kérdésére a sportvezető elárulta, hogy mindkét tréner, továbbá Bárányos és a szintén új szerzemény Ferencz Dániel is fél plusz egy évre írt alá. Utóbbi a Ferencváros saját nevelésű labdarúgója, aki játszott az NB I-ben.

„Váratlanul ért a felkérés, de az FTC-hez kis túlzással vízhordónak is jönnék. Szeretem az új kihívásokat, ezért nem is gondolkodtam a válaszon” – mondta az 51 esztendős Dzurják, aki 1990-ben a zöld-fehérek játékosaként gólkirály volt az élvonalban.

A hatszoros nagypályás válogatott, 38 éves Bárányos, aki egy idény erejéig szintén futballozott az FTC színeiben, elmondta, azonnal igent mondott a klub ajánlatára. Hozzátette, a nyári és téli szünetek alkalmával mindig is sokat játszott kispályán, így legfeljebb a labda mérete lesz szokatlan számára. A Ferencváros futsalcsapata jelenleg veretlenül listavezető az NB II nyugati csoportjában, az új stáb pedig szerdán mutatkozik be a Magyar Kupa negyeddöntőjében.