Ödön
1 °C
11 °C

48-nál már láttam, rámegyek a 147-re

2014.03.03. 09:59

Magabiztosan nyerte a sznúker Welsh Opent Ronnie O'Sullivan, a brit világbajnok a döntőben az idén már négy tornát is megnyerő kínai Ting Csün-hujt intézte el könnyedén.

Az első három frém O'Sullivané volt, majd a kínainak is jutott egy. Innentől a Rakéta becenévre hallgató vb-győztes már ellenállhatatlan volt. 7-1-re vezetett, csak két frémre került az első helytől. Ezután a kínai játékai következtek, O'Sullivan kicsit kiengedett, de csak azért, hogy maximális, 147-es brékkel húzza be pályafutása 26. pontszerző tornagyőzelmét, 9-3-mal nyert.

A győztes a meccs után elmondta, hogy 48-nál megnézte az asztalt, és látta, hogy minden golyó jó helyen áll, így már csak a siker hajtotta, és az is, hogy a maximális 147-et lökje. Ez sikerült is, 72 ezer fonttal gazdagodott – ebből tizenkettőt a 147-ért kapott –, és az örökranglistán a harmadik helyre jött fel a tornagyőzelmeit tekintve, Steve Davis és Stephen Hendry mögé.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?