16:00, November 30.
Ausztrália 0
Dánia 0
al-Dzsanúb Stadion D csoport
16:00, November 30.
Tunézia 0
Franciaország 0
Education City Stadion D csoport
20:00, November 30.
Lengyelország 0
Argentína 0
974 Stadion C csoport
20:00, November 30.
Szaúd-Arábia 0
Mexikó 0

Kizárták a férfi vegyes váltót a vb-n

2015.08.09. 10:03

A kazanyi vizes világbajnokság utolsó versenynapján a 4x100-as férfi vegyes váltó a döntőért szállt harcba, igen jó időt úsztak (3:32-őt), amivel a harmadik helyen jutottak volna be a délutáni döntőbe.

A váltó második embere, Gyurta Dániel azonban - 18 századdal - korábban indult, így kizárták a csapatot.

Balog Gábor háton egyéni csúcsot úszott, Gyurta is nagyon jó időt ment, Cseh László pillangón a második helyen adta át a gyorsúszó Takács Krisztiánnak. Ő ezt a második pozíciót meg is őrizte, de hiába.

"Én érzem magam a legrosszabbul, hiszen megint rajtam ment el, és megint miattam nem úszhatunk délután. Nagyon sajnálom, hogy így történt. Nagy volt bennem a motiváció, ezért kicsit, pontosabban nem is kicsit gyorsabbra sikeredett a váltásom. A legjobbak között lehettünk volna, ezért külön fájdalmas" - mondta Gyurta Dániel.

Cseh László nagyon élvezte a versenyt, azt sajnálta, hogy az olimpiai kvótát sem sikerült így megszerezni, de szerinte nem lesz gond majd az Európa-bajnokságon, Londonban, jövő májusban kiharcolják.

"Ebben a felfokozott helyzetben előfordul az ilyesmi. Semmi szándékosság nem volt ebben" - ezek már Takács Krisztián szavai voltak.

Balog Gábor annyit fűzött hozzá, mindenki siet ilyenkor, úgy látszik, mi egy kicsit jobban, mint a többiek.  • Tippek
  • Bankszámla