Sport

Vizes vb

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 15:00 - PRAGUE INTERNATIONAL CHESS FESTIVAL 2024-02-27 - 03-07 - Rapport Richárddal, Gukeshel, Vidittel, Praggnanadhaaval, Abdusattorovval, Keymerrel...
  A Pragg sokáig enyhe előnyben volt Blackkel szemben - de az időzavaros fázisban minden elfajult - Parham kitartott, megfelelően megbüntette Pragg hibáit közvetlenül az időkontroll elérése előtt, és megnyerte a meccset! Ezzel a győzelemmel Parham az egyetlen játékos a mezőnyben 2/2 ponttal - Ma Vincent Keymerrel néz szembe a Black darabokkal!.
Tommy autosport
Megszűnnek a hybrid rallyautók a világbajnokságon
A mai Motorsport Világtanács ülésén elfogadták, hogy a rally világbajnokságon 2022-ben bevezetett csúcsgépekből, a Rally1-es autókból ez év végén ,,kiszedik" a kiegészítő hybrid rendszert és 2025-ben már csupán, mint belső égésű motoros versenyautók fognak indulni.
RallyeDream
II. SMARTZILLA RBR Magyar Bajnokság - Eger Rally 2024
Kezdetét vette az idei bajnokság!  A rallysimfans keretén belül idén is kiírásra került a SMARTZILLA által támogatott Magyar Virtuális Rally Bajnokság, mely versenysorozat tavaly igen nagy népszerűségnek örvendett, nagyon pozitív visszajelzések érkeztek.