Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Babos Tímeával nagyon kiszúrtak Rióba menet

2016.07.29. 11:33

A magyar teniszező Babos Tímeának elég szerencsétlenül alakulnak az olimpia előtti napok, ugyanis a montreali repülőtéren elkeverték a foglalását, emiatt most vissza kell repülnie Budapestre, és innen kimenni Rióba. 

"A légitársaság, akinél vettem a jegyeket Brazíliába, közölte velem, hogy nem érvényes a repjegyem úgy, hogy volt róla számlám, volt helyem, foglalási számom, biztosításom, tehát gyakorlatilag mindenem megvolt, ami szükséges lehet. Ez tegnap délután történt. Azóta folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy eljuthassak Brazíliába, az egyetlen megoldás pedig a következő: Montreal-Frankfurt-Budapest, innen az olimpiai géppel irány Rio" - írta Facebook-oldalán péntek délelőtt. 

Az egészet csak bonyolítja, hogy az olimpia előtt még egy versenye lesz Florianopolisban, úgyhogy miután megérkezik az olimpiai faluba, repülhet rögtön a verseny helyszínére, majd vissza Rióba. Azért szeretne még a nyári játékok előtt teniszezni, mert "jó lenne még pár egyéni és persze párosmeccset játszani az olimpia előtt".

Ráadásul az olimpiai tenisztornát augusztus 6–14. között rendezik, tehát korán kezd.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!