A Fradi nem kommentál, inkább megsértődött az Indexre

2017.11.05. 13:41

Hogy milyen lépéseket tesz a Ferencváros, és hogy miképpen fordulhatott elő, hogy a szigorú átvizsgálások és a szurkolókkal való megállapodás ellenére gyakorlatilag lincselésig fajuló balhé kerekedett szombaton este a Groupama Arénában, arra a klubtól nem kaptunk választ.

A Ferencváros sajtóosztálya ugyanis az elmúlt hónapokban bevezetett gyakorlatát folytatja:

nem válaszol, hanem sértődött levelet küld az Indexnek.

Pedig most lenne mit írniuk, hiszen az elmúlt három év feszültségeinek és háborúskodásának végére került volna pont azzal, hogy szombaton telt házat és régi hangulatot ígért mindenki.

A pozitív fejleményeket azonban beárnyékolta, hogy két súlyos és egy könnyebb sérülésről adott hírt a rendőrség. A balhéról számos képet és beszámolót küldtek olvasóink.

Szemtanúk szerint előre megtervezett leszámolás kezdődött a szünetben az egyik büfénél, ahol aztán a kés is előkerült. Sőt állítólag egy többszörösen büntetett bűnöző volt a balhé egyik főszereplője.

Ezzel kapcsolatban tettünk fel kérdéseket az FTC sajtóosztályának. És mit válaszoltak?

Az Index az elmúlt időben olyan mértékben volt rosszindulatú és elfogult a magyar labdarúgással, különösen a Ferencvárosi Torna Clubbal szemben, olyannyira kerülte esetünkben a tárgyilagosságot és a tényszerűséget, valamint tett közzé a klub érdekeit sértő tartalmakat, hogy ezért az FTC úgy látja, nem érdemes önökkel együttműködni.

Kérjük, amennyiben úgy döntenek, akkor válaszunkat változtatás nélkül szíveskedjenek közölni.

Az idén ezt válaszolták akkor, amikor az Újpest ellen egy gúnyos molinóról kérdeztem az FTC sajtóosztályát, és konkrétum helyett a fenti választ küldték akkor is, amikor az egyik sajtótájékoztatójukra nem akarták beengedni a kollégánkat.

A Ferencváros jelentős közpénzekből működik, adóforintok mentek a stadionépítésre, és még a klub vezetőit is közpénzből fizetik. Az együttműködésről így különös elképzelései lehetnek annak, aki ezt a levelet megfogalmazta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport