Rendezzen filmet a vizes vébére!

2017.08.19. 08:20

230 millió forintból készül egy film, aminek leforgatására a vizes vébé vége előtt négy nappal írtak ki közbeszerzést, természetesen csupán előre kiválasztott cégek pályázhattak. A FINA utókommunikációjának részeként létrehozandó műről több ellentmondó információt hozott napvilágra a vizes vébé szervezőcsapata, állítólag lesz egyperces és pár másodperces változata is. Mi arra gondoltunk, vágjunk össze közösen egy 10 másodperces imázsfilmet!

Önök megszavazzák, milyen jelenetek szerepeljenek a filmben, milyen zene szóljon alatta, mi pedig a vébé szűkös költségvetésére való tekintettel teljesen ingyen elkészítjük. Alább 10 fotót és leírást láthat 10 darab 2 másodperces videófájlról. Értékelje, melyiket mennyire szeretné viszontlátni a közös filmünkben! Az 5 legtöbb szavazatot kapó videó 2-2 másodperce adja majd ki a 10 másodperces filmünk képanyagát. Ezután 5 rövidke zenerészletet kell pontoznia, ezek közül a 2 legnépszerűbb dallamból használunk majd 5-5 másodpercet a 10 másodperces filmünkhöz. Ha mindent értékelt, nyomjon rá a Szavazok gombra a lap alján, mi pedig fáradtságot nem kímélve elkészítjük olvasóink imázsfilmjét.

Nincs más hátra, fáradjon a rajtkőhöz és kezdjük!

1. A drón

 

2. Duna Aréna

3. Arcfestett lány

4. Függőágyas fiú

5. Hosszú Katinka

6. Pancsoló kutya

7. Üvöltő fiú

8. Óriás toronyugrók

9. Fodrozódó víz

Plusz 1: Zászlófelvonás

Zene 1: Turuuuulmadááááár

Most, hogy leadta pontjait a képanyagra, válasszon hozzá zenét! 5 részletet ajánlunk, a két legmagasabbra értékelt zeneműből gyúrjuk majd össze az imázsfilm soundtrackjét.

A zenék befutójában fekete (vízi)lónak gondoljuk Szentiványi György Torontóban élő zeneszerzőnek az első Magyar Világtalálkozón 2011-ben bemutatott szerzeményét Farkas Major Annamária előadásban.

Zene 2: Honfoglalás

Ha túlon turul erősnek, vagyis turulzásnak tartja a turult, akkor válassza Demjén Ferenc sólymát a Honfoglalásból!

Zene 3: Halszagú

Ha ön szerint egy vizes rendezvényhez jobban passzol a hal, mint a madár, hasznosítsa újra az 50 millióba került forradalmi dalt, a Magyarország halszagút!

Zene 4: Magyarország

Ha úgy gondolja, régen minden jobb volt, válassza a Geszti Péter által 12 éve megvásárolt Cirque du Soleil dalt Oláh Ibolya előadásában!

Zene Plusz 1: Az éjjel soha nem érhet véget

Ha ön úgy gondolja, hogy egy imázsfilmben nem búsongani kell, hanem mókázni, bulizni, ugrálni, válassza a nem hivatalos magyar sporthimnuszt! Ha elért idáig, és mindenre gondosan leadta értékelését, nyomja meg a SZAVAZOK gombot, mi pedig napokon belül legyártjuk a vizes vébé olvasóink által rendezett 10 másodperces utófilmjét, természetesen ingyen! Szavazzon hát!
  • Tippek
  • Biztosítás