Sámuel, Hajna
21 °C
32 °C
Sport

FINA VB Budapest

Aranyérmeseink

Ezüstérmeseink

  • Négy évesen kezdett úszni, azóta világ- és Európa-bajnok lett, valamint olimpiai ezüstérmes – Rióban aranyérmekkel tenné teljessé kollekcióját. Nemcsak munkája, élete is a víz, minden mennyiségben szereti, hiszen megnyugtatja. Nem is iszik mást, csak vizet. A Budapesti Műszaki Egyetem hallgatója, az olimpia után készül diplomázni műszaki menedzser szakon. Kedvenc filmje a Csillagok háborúja, ha zenéről van szó, Limp Bizkitet hallgat. (forrás: Mob.hu)

  • A budapesti vb-n ki kell hagynia a junior világcsúcsos számát, mert Kenderesi Tamás és Cseh László mellett már nem indulhatott. 100 méteren az áprilisi ob-n már legyőzte Cseh Lászlót. Első edzője az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina nővére, Krisztina volt.

  • Nyolc évesen kezdett úszni szülei hatására. Hűséges a klubjához, a Jövő SC-hez. Sportos család tagja: édesapja, Verrasztó Zoltán az edzője is, húga, Evelyn szintén olimpiai résztvevő úszó. Szereti az autósportokat és a ralit, különösen a Subarut. Szívesen lenne autószerelő. Példaképei Colin Mcrae, egykori rali-világbajnok, valamint Conor McGregor UFC-győztes MMA-harcos. Kedvenc filmje a Csillagok háborúja, ha teheti, rapzenét hallgat. (forrás: Mob.hu)

Bronzérmeseink

Az összes magyar versenyző a világbajnokságon