Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Negyedszer is kikaptak a magyar férfi röplabdások

2018.05.30. 20:11

A magyar férfi röplabda-válogatott simán, 3-0-ra kikapott Horvátország csapatától az Európa Liga ezüst divíziójának negyedik fordulójában, Kazincbarcikán – írja az MTI.

A magyar csapat három vereség után, a csoport utolsó helyéről várta negyedik összecsapását: az első fordulóban Horvátországban 3-0-ra, a másodikban hazai pályán az albánoktól 3-1-re, a harmadikban Fehéroroszországban 3-0-ra kaptunk ki.

A negyedik csoportmeccsen – bár voltak jó magyar periódusok – végig az esélyesebb horvát csapat irányított, és megérdemelten győztek. A magyarok legeredményesebb játékosa a kilenc pontos Pádár Krisztián volt.

A válogatott  – amely mostani vereségével már biztosan nem jut be a szkopjei négyes döntőbe – legközelebb szombaton, Albánia vendégeként lép pályára Tiranában.

Eredmény, ezüst divízió, B csoport, 4. forduló:

Magyarország-Horvátország 0-3 (-17, -19, -18)