Judit
3 °C
7 °C

Columbo feleségének nevezte a szövetség elnökét a legjobb triatlonos

2018.12.05. 12:48

A 43 éves Kuttor Csaba, amíg versenyzett, három olimpiára jutott ki. Sydneyben vezetett is, a 30. helyen fejezte be a versenyt. Athénban betegsége miatt végül nem állt rajthoz, Pekingben a 47. helyen zárt.

Az ifjúságiak közt Európa-bajnok Horváth Zsanett edzője.

Látlelet címmel közölt most egy írást, amiben hosszan leírta, miért van szerinte válságban a Magyar Triatlon Szövetség, aminek a vezetője dr. Bátorfi Béla. Őt a sajtóban Orbán fogorvosának szoktak hívni.

Kuttor megállapításai:

  • Bátorfi nem hozott szponzort a szövetségnek
  • Kifogásolja, hogy egy rokon sportágban, a kerékpárban is szerepet vállal. A Giro rajtját szeretné a magyar fővárosba hozni.
  • Bátorfi nem jár a triatlon versenyeire. Sem a hazai világkupára, sem országos bajnokságra, sem világbajnokságra. Columbo feleségeként észrevehetetlen a legtöbb sportolónak.
  • Az elnökségi tagok nem tudnak elvonatkoztatni érdekeiktől, és tisztán a sportág előrehaladását segítően dönteni.
  • Kuttor elégedetlen az informatikai háttérrel, kaotikus az országos bajnokság pályáztatása.
  • Média nincs, a bizottságok fuldokolnak
44029748 1485046484958578 1684059747663216640 n
Fotó: Kuttor Csaba / Facebook

A zárszava emlékezetesre sikeredett.

"A sportág jelenlegi vezetése nem egy felépített, átgondolt stratégia mentén vezeti a sportágat, hanem egyik napról a másikra él, miközben a források rendelkezésre állnak egy sokkal jobban prosperáló szövetség létrehozásához. Különleges időket élünk, hiszen a sport kiemelt ágazatként a korábbiakhoz képest sokkal nagyobb forrásokkal rendelkezik.

Amikor 2017 legjobb egyesületeként nulla műhelytámogatást kap a klubom, el kell gondolkoznunk azon, vajon jól vannak-e elöltve azok a százmilliók."

A triatlon a harmadik olyan olimpiai sportág, amelyik aggasztó jeleket ad.

A Magyar Ökölvívó Szövetség csődközeli helyzetben van, az ügyészség előtt van a gazdálkodása. A teniszezőknél feljelentés történt hűtlen kezelés gyanúja miatt, és úgy tudni, már elkezdődött a NAV-vizsgálat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?