Liu Shaolin Sándor tagadja, amit a BKV állít a balesetükről

2020.06.12. 08:45

Tagadja a BKV állítását Liu Shaolin Sándor, miszerint szabálytalanul, négyen egymás mellett bicikliztek volna a Margitszigeten a rövidpályás gyorskorcsolyázó társaival, amikor baleseteztek egy sövénynyíró gépet kikerülő busszal.

Négyen voltunk, szembejött egy busz, és elütött minket

– mondta Liu határozottan az RTL Klub Fókusz című műsorában csütörtökön. Hozzátette, hogy olyan gyorsan történtek az események, hogy szinte fel sem tudták fogni, mi történt, amikor elestek. A balesetben Liu mellett Jászapáti Petra, Krueger Cole és Oláh Bence voltak érintettek. Liut és Jászapátit a Sportkórházba szállították, hogy megvizsgálják a sérüléseiket, de később kiderült, hogy nem történt törés, csak zúzódásokat szenvedtek.

Liuék szabadtéri edzést folytattak a szigeten, amikor a baleset történt. A BKV korábbi állítása szerint a buszvezető valószínűleg hibázott, de a sportolók szabálytalanul, egymás mellett közlekedtek. Erre reagálva mondta Liu, hogy

tudom garantálni, hogy mi egymás mögött, és nem nem egymás mellett mentünk. Az utolsó pillanatban kerültünk csak egymás mellé, mert nem egymáson akartunk átesni, hanem próbált a Petra kikerülni engem, de már nem tudott, mert ott volt a busz, ezért csapódott neki.

A videóban Liu részletesen elmondja, hogyan élték meg a balesetet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárást indított az eset után. Az RTL Híradója úgy tudja, hogy bekérik a környékbeli térfigyelő kamerák felvételét is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport