18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Curtis nagyon berágott az Újpest focistáira

2021.10.03. 17:49

Rendkívül rosszul rajtolt az Újpest az idei bajnokságban, a lila-fehérek nyolc forduló után mindössze 3 pontot szereztek, és a tabella utolsó helyén állnak. Legutóbb a Gyirmót FC Győr ellen kaptak ki hazai pályán 3–1-re. A lefújás után a szurkolóknál betelt a pohár: egyenként maguk elé hívták a játékosokat, és levetették velük a mezüket, mondván, nem méltók rá.

A történtek az eddig türelmes egykori Újpest-labdarúgónál, Széki Attilánál is kiverték a biztosítékot. A Curtis művésznéven ismert magyar rapper az Instagram-oldalán küldte el melegebb éghajlatra kedvenc klubja játékosait:

Elmentek a k...rva anyátokba!!! Talán én voltam az utolsók között, aki kiállt értetek...EDDIG! Nem vagytok méltóak az Újpest-mezre!!! Senkiháziak!!!

Később egy másik bejegyzést is közzétett:

Szia, újpesti játékos... Rég beszéltünk, minden oké? Fizu időben jön? Tudod, miért írtam, és ezt miért kérdem? Naaaa, nem azért, csak ha már így itt vagyunk. Látod mellettem ezeket a kis srácokat? Vagy látod a lelátón az embereket ? Akiket egész héten basztat a főnöke, csalja az asszony, akik nem tudják, hogyan rendezik hónap végén a számlát!!! Akiknek kilátástalan a mindennapja... Az egyetlen öröme az, hogy hétvégén kimegy a kedvenc csapata meccsére, hogy egyszer nyerjen! Hogy egyszer a győztes csapatban lehessen! Ti megfosztjátok őket ettől, hétről hétre!!! Plusz amit az elődeitek felépítettek, minden leromboltok!!! Amikor felveszitek azt a gyönyörű mezt, jusson eszetekbe ezeknek a gyerekeknek az arca és a többi külvárosinak is!!!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport