Pénzbírságot kapott interjúja miatt Romelu Lukaku

GettyImages-1237471054
2022.01.04. 12:01

Sajtóinformációk szerint a Chelsea játékosa maradhat Romelu Lukaku. A belga válogatott csatár a Thomas Tuchel vezetőedzővel lefolytatott beszélgetésekor elismerte: hiba volt részéről a nagy port kavart olaszországi interjúja – adta hírül az MTI. 

A Sky Sports keddi tájékoztatása szerint a támadó nem távozik sem a téli, sem a nyári átigazolási időszakban. A londoni klub hivatalosan még semmit nem jelentett be a hétfői találkozóról és annak következményeiről.

A Gazzetta dello Sport úgy tudja, Lukaku bocsánatot kért az interjúért, de így is 600 ezer eurós pénzbírságot kapott. A lap szerint hamarosan arról is döntés születhet, hogy a játékos visszatér-e a keretbe. 

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, Romelu Lukaku korábban a Sky Italiának adott interjújában arról beszélt, hogy nem elégedett a helyzetével a Stamford Bridge-en, és szívesen visszatérne az olasz bajnokságban szereplő Interhez. 

Az interjú egyáltalán nem nyerte el Thomas Tuchel vezetőedző tetszését, aki a Liverpool elleni vasárnapi, 2–2-re végződött angol bajnoki mérkőzésre nem is nevezte a 28 éves futballistát. 

(Borítókép: Romelu Lukaku 2021. december 28-án. Fotó: James Williamson – AMA / Getty Images)