Kivágták a világbajnok német futballistát a csapatából, most visszatérhet Angliába

GettyImages-1235382149
2022.04.08. 16:23

Március végén váratlanul felfüggesztette a török élvonalbeli Fenerbache világbajnok német labdarúgóját, Mesut Özilt. A klub közleményében hozzátette, hogy mind az edzésektől, mind a mérkőzéseken való szerepléstől eltiltja játékosát.

A döntés okairól nem tájékoztatott a klub, azonban több hírforrás tudni véli, hogy Özil a Fenerbache klubelnökével rúghatta össze a port. 

A bejelentés óta a 33 éves labdarúgó egyik mérkőzésen sem volt kerettag, sőt a csapat közelében sem látták. A hírek már arról szólnak, hogy minden bizonnyal felbontják Özil törökországi szerződését, és akár visszatérhet Angliába, igaz, most a másodosztályba – értesült több angol hírforrás. 

Az angol másodosztályú Hull City lehet Özil elsődleges kérője, akik készek is lennének ajánlatot tenni a középpályásnak. Rá is férne az erősítés a csapatra, mivel a Hull City jelenleg a másodosztály 20. helyén tanyázik. 

A Football.London hozzáteszi, hogy a David Beckham tulajdonában lévő Inter Miami is szívesen látná a német világbajnokot, amennyiben távozik a Fenerbachétól. 

(Borítókép: Getty Images)