Megfulladt a kétszeres bajnok NFL-sztár kétéves kislánya

2023.05.01. 14:33
Megfulladt a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers játékosa, Shaquil Barrett kislánya, miután beesett a család úszómedencéjébe.

A floridai rendőrség helyi idő szerint fél tízkor érkezett ki a Barrett család házához egy bejelentésre, miszerint a kétszeres bajnok kislánya beleesett a medencébe. A kislányt ugyan bevitték a kórházba, de életét már nem tudták megmenteni. A nyomozás ugyan még folyamatban van, a baleset körülményeit vizsgálják, de a szándékosság minden bizonnyal kizárható, a nyomozók véletlen balesetnek gondolják a történteket.

A kilencedik szezonjára készülő Barrettnek és feleségének összesen négy közös gyermeke van. A BBC beszámolója szerint a család tragédiájában a floridai csapat is osztozik, közleményükben azt írták:

Gondolataink és imáink Shaqkel, Jordannával (feleségével – a szerk.) és az egész Barrett családdal vannak ezekben az elképzelhetetlenül nehéz időkben. Bár szavakkal nem lehet igazi vigaszt nyújtani egy ilyen nehéz helyzetben, felajánljuk támogatásunkat és szeretetünket.

Barrett jelenleg egy Achilles-sérülésből lábadozik, amely miatt az előző szezon második felét kénytelen volt kihagyni. 2019-ben 19,5 sackkel (irányító földrevitel) vezette a ligát, oroszlánrészt vállalva a Tampa Bay bajnoki címéből.