Megtalálták az eltűnt focista luxusautóját

2023.08.24. 11:30
Hétfő óta eltűnt személyként keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az iraki születésű, de svéd állampolgárságú focistát, Abdullah Hameed Talalt. Sajtóhírek szerint a férfi fehér Porschéját már megtalálták.

Ügynökével beszélt telefonon, és azóta nem látták a ZTE egykori focistáját, Abdullah Hameed Talalt. A labdarúgó az átigazolási időszakban szerződött át a horvát HNK Goricához, ám az új klubhoz nem érkezett meg, és elérni sem tudták a sportolót.

Az eltűnést bejelentették a magyar rendőrségen, a család és a HNK Gorica kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon vagy a klubnál. A játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant vezet

– fogalmazott közleményében a HNK Gorica.

Horvát lapinformáció szerint Talalt még nem találták meg, de fejlemény, hogy az autót azóta már megtalálta a rendőrség.  

A hírt a BRFK sajtóosztálya megerősítette az Indexnek.

Keresi a rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves férfi 2023. augusztus 21-ét követően XIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik – áll a közleményben a rendőrség oldalán.

Abdullah Hameed Talal
Abdullah Hameed Talal
Fotó: Police.hu

Abdullah Hameed Talal körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Abdullah Hameed Talal tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.