Meghalt a futball-legenda felesége, miután rosszul lett egy tenerifei járaton

2024.07.05. 08:42
Meghalt a néhai skót futballsztár, Tommy Burns felesége egy Teneriféről Glasgow-ba tartó járaton szerdán. A nő még a Kanári-szigeteken betegedett meg.

A 69 éves Rosemary Burns, a Celtic FC korábbi játékosának, a skót Tommy Burnsnek a felesége szerdán a kora reggeli órákban halt meg a Jet2 légitársaság Teneriféről Glasgow-ba tartó járatán – írja a Scottish Sun.

A lap beszámolója szerint a nő Tenerifén lett rosszul, az állapota a repülőgépen rosszabbodott. A gép Glasgow helyett végül Corkban landolt.

A Jet2 is megerősítette, hogy az LS176-os járatot az írországi Corkba irányították át, miután egy utas rosszul lett a fedélzeten szerdán kora reggel.

A gép egyik utasa a Scottish Sunnak elmondta, hogy két orvos is a nő segítségére sietett a járaton, miközben a pilóták a leszálláshoz készülődtek. A személyzet oxigénmaszkot adott a hölgynek. A landolás után egy mentőautó érkezett a reptérre.

Tommy és Rosemary Burns 28 évig voltak házasok, az egykori futballista 2008-ban hunyt el bőrrákban. Négy gyermekük született.