Újra a sürgősségire került Ónodi Henrietta

2024.08.12. 18:00
Ismét kórházba került Ónodi Henrietta, akin még tavasszal hajtottak végre életmentő műtétet. Testvére, Barbara azt kéri, hogy „mindenki imádkozzon Henriettáért”.

Komplikációk miatt ismét kórházba került Ónodi Henrietta – írja a Bors. A hírt testvére, Barbara osztotta meg, aki elmondta, hogy a rehabilitáció helyszínéről újra sürgősségi osztályra került. „A fájdalmai enyhültek, de az étvágya javult és a gyógyszereit is rendesen szedi” – mondta.

Mindenkit arra kérek, hogy imádkozzon Henriettáért!

– tette hozzá Barbara.

Szívinfarktust kapott, gyűjtést is indítottak a felépüléséért

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Ónodi Henrietta olimpiai bajnok tavasszal kapott szívinfarktust, megállt a szíve, újra kellett éleszteni. Az orvosok életmentő műtétet hajtottak végre rajta, és bár az operáció jól sikerült, rendkívül költséges az olimpiai bajnok rehabilitációja. A sportoló testvére, Barbara ezért közösségi finanszírozás útján kér segítséget a tornász kórházi ellátásához. 

Mint sokan tudjátok, Heni egy magyar nemzeti hős, arany- és ezüstérmes olimpikon, aki mindig az elsők között volt, aki kezet nyújtott és támogatta a rászorulókat, most pedig a ti segítségetekre van szüksége! Sokat tett a tornásztársadalomért és a sportágért, hihetetlenül önzetlen volt, most rajtunk a sor, hogy segítsünk neki ebben a nehéz időszakban

– fogalmazott segítségkérő üzenetében Ónodi-Klausler Barbara.