Megkéselték a Barcelona sztárjának édesapját

2024.08.15. 08:14
Megkéselték Lamine Yamal apját, a 36 éves férfit többször is megszúrták. Lamine Yamal a múlt hónapban a legfiatalabb játékos lett, aki Európa-bajnokságon gólt szerzett.

Mounir Nasraouit, a Barcelona és a spanyol válogatott szélsőjének, Lamine Yamalnak az édesapját állítólag szerdán késő este késelték meg egy parkolóban az északkelet-spanyolországi Mataró városában – írta a The Guardian.

A beszámolók szerint Nasraouit a közeli Badalona város Can Ruti kórházába szállították és súlyos állapotban van, más források szerint már kiengedték a kórházból, otthonában lábadozik. A rendőrség több szemtanút kikérdezett, a helyi források szerint egy vita torkollott végül erőszakba, a 36 éves férfit többször is megszúrták.

Egyes források szerint három embert már őrizetbe is vettek az ügyben.

Lamine Yamal a múlt hónapban a legfiatalabb játékos lett, aki Európa-bajnokságon gólt szerzett, miközben Spanyolország megnyerte a labdarúgó-Európa-bajnokságot. Lamine Yamal ragyogó szezont futott a La Ligában, mielőtt Spanyolországot a végső győzelemhez segítette. Az elődöntőben még gólt is szerzett Franciaország ellen.

Azonban most nem tisztázták, hogy Yamal játszik-e a spanyol bajnokság nyitófordulójában, ahol a Barcelona a Valenciával mérkőzik.