Nem gerjed a Falcons a Hard Knocks-szereplésre

2012.04.20. 20:34

Az Atlanta Journal Constitution információi szerint az Atlanta Falconst kereste meg idén a HBO azzal az ajánlattal, hogy a csapatról forgatnák a 2012-es Hard Knocks-évadot, amely évente egy-egy NFL-csapat felkészülését mutatja be, kezdve az edzőtábortól, egyenesen a preseason-meccsekig. A lap információi szerint a Falcons vezérkara nem bólintott rá azonnal az ajánlatra, hanem még vacillálnak.

"Ebben a pillanatban nem tudok konkrétumot mondani a dologgal kapcsolatban" - nyilatkozta a lapnak Thomas Dimitroff, az Atlanta Falcons igazgatója. "Természetesen óriási megtiszteltetés, hiszen mindannyian néztük a sorozatot az elmúlt években, és azt kell hogy mondjam, hogy személy szerint nagy rajongója vagyok" - tette hozzá Dimitroff, aki azt is elárulta: átgondolják az ajánlatot, de nem kifejezett céluk jelen lenni a tévében, inkább a minél jobb szereplésre koncentrálnak.

A Hard Knocks eddig hat évadot ért meg: 2001-ben a Baltimore Ravensszel debütált, rá egy évre pedig a Dallas Cowboys volt a főszereplő. Öt év szünet után 2007-ben a Kansas City Chiefs, 2008-ban ismét a Dallas Cowboys, 2009-ben a Cincinnati Bengals, 2010-ben pedig a New York Jets felkészülési időszakát követték végig a HBO operatőrei, míg tavaly a lockout miatt egy csapat sem vállalta a szereplést. A sorozat az Egyesült Államokban komoly sikereket ért el, főleg az utolsó évadban, ebben pedig nem csekély szerepe volt a Jets nagypofájú és hihetetlenül szórakoztató vezetőedzőjének, Rex Ryannek. A Jets egyébként idén már jelezte a HBO-nak, hogy szívesen szerepelnének újra, ami nem is feltétlenül lenne nagy melléfogás, hiszen Tim Tebow Jets-beli jelenléte valószínűleg százezreket ültetne a képernyő elé a levesen túl.