Vince Wilfork és a puhapöcs irányítók

2012.04.20. 09:32

 

Vince Wilfork nagyon elemében volt a New England Patriots minap megrendezett rajongói találkozóján, a védőjátékosnak több téma kapcsán is alkalma nyílt arra, hogy kifejtse véleményét, a hallgatóság és a sajtó legnagyobb örömére, jelentette a Boston Herald. 

A nose tackle-nek például pontos elképzelései vannak azzal kapcsolatban, hogy mit változtatna magán a játékon: Egészen biztosan megszabadulnék bizonyos büntetésfajtáktól...jól ellenék nélkülük. Ott vannak az évente harmincmillió dollárt kereső quarterbackek, akikhez hozzá sem érhetsz. Ugyanakkor engem, mint védőjátékost feltarthatnak, mialatt egy másik ellenfél lecsonkolja a lábamat és még meg sem védhetem magam. Azt hiszem ez a legfőbb dolog, amin változtatnék, hogy alaposan meg lehessen dolgozni az irányítókat - mesélt bánatáról Wilfork, majd hozzátette a quarterbackek amúgy is puhapöcsök.

A találkozón az is kiderült, hogy Wilfornak nincsenek meccs előtti rituáléi, ő általában békés falatozgatással készül az összecsapásokra. Az interceptionöket pedig sokkal többre értékeli, mint a sacket: Néhány ember imád sackelni, de én nem ilyen vagyok: adjátok ide nekem a labdát!

A New England Patriots draft-célpontjait illetően nem akart találgatásokba bocsátkozni, mint elmondta, feleségével már évek óta fogadásokat kötnek annak kapcsán, hogy kit fog draftolni a csapat, de eddig egyetlen dollárt sem nyertek. Ha rajta múlna, akkor mindig védőjátékosokat igazolnának.