Griffinnek erőt adnak a köpködők

2012.04.21. 12:15

Amióta biztossá vált, hogy Andrew Luck lesz a Colts első számú választottja a jövő heti drafton, többen előszeretettel rúgnak bele a második draft-pick várományos Robert Griffin III-be

Előbb egy milwaukee-i lap újságírója idézett több, magát megnevezni nem kívánó megfigyelőt, akik szerint az irányító önző és nem tiszteli az embereket maga körül, majd a tavaly másodikként draftolt Von Miller idézte fel élményeit a Heisman-trófea győztes quarterbackkel kapcsolatban a ProFootballWeeklynek. Miller még a Texas A&M védőjeként került szembe Grifinnel: "Tehetségesnek tartom, de ha egy meccs során többször meggyötrik, akkor elveszíti a kedvét. Futni és dobni is tud, de nem egy Michael Vick, vagy Cam Newton kaliberű játékos" - mondott véleményt a Broncos linebackere, aki azért hozzátette, reméli, a pályán majd megcáfolja ezeket a kritikákat az érintett. Tavaly ilyenkor egyébként a Panthers által elsőként draftolt Cam Newton is savazták bőven, aztán első szezonbeli teljesítménye elhallgattatta a kritikusokat. 

Griffin twitterén annyit reagált, hogy családja, s az általa képviselt értékek erőt adnak neki, a kételkedők pedig csak további tüzelik őt. A Baylor irányítóját jó eséllyel a Washington Redskins mezében láthatjuk majd az ősztől.