Júniusban csatlakozik Luck a Coltshoz

2012.04.25. 08:55

Különösebb meglepetést senki sem várt az idei draft első két választásától, de az Indianapolis Colts a biztonság kedvéért hivatalosan is megerősítette: a Manning-utódnak szánt Andrew Luckot fogják leigazolni csütörtök este - tájékoztatott az NFL oldala. A Stanford irányítója tanulmányai befejezését követően várhatóan június második hetében kezdi meg a teljes értékű munkát a klubnál, de már a csapat májusi edzőtáborába is el fog látogatni.

A Colts új edzője, Chuck Pagano elmondta, a választás egyáltalán nem volt olyan könnyű, mint azt sokan gondolnák, Luckot és Griffint egyaránt figyelték, igaz közös edzésig már csak az előbbi jutott el. Pagano nem győzte dícsérni újdonsült irányítójukat a sajtótájékoztatón, akit erősnek, jó felépítésűnek és jó vezérnek tart, ráadásul minden helyzetből remekül passzol. A klubnál már mindenki alig várja, hogy együtt dolgozhasson Luckkal, a szerződés részleteit pedig várhatóan már a draft előtt kidolgozzák.

Az NFL tegnap egyébként közleményében kérte a csapatokat, a csütörtökön kezdődő három napos esemény előtt ne hozzák nyilvánosságra választottuk nevét. A jelek szerint az értesítő Indianapolisba már nem ért oda időben.