Napi gyors - százas lista

2012.05.01. 10:27
  • A Packersnek is lesz egy Manningje a következő szezonban: a linebackerek mezőnyében huszonegyedikként kiválasztott Terrel Manning úgy véli, annak ellenére, hogy ötödik körös draft, van olyan jó, mint bármelyik más választott a posztján. Ezt bizonyítani is szándékozik a klub honlapja szerint.
  • A playoffba várja a csapatot több Jacksonville Jaguars fejes is, jelenti az NFL honlapja. Az elmúlt szezonban szintén hasonló várakozásokkal mentek neki a szezonnak, de a csalódást keltő teljesítmény miatt még az alapszakasz vége előtt kirúgták Del Rio edzőt. 
  • Az NBC közölte a hírt, mely szerint a Bounty-botránnyal kapcsolatos nyomozást irányító Joe Hummel lemondott a ligában betöltött pozíciójáról, de ennek semmi köze a Saints-ügyhöz, legalábbis az NFL szerint. Hummel a nyomozás befejeztéig segíti a ligát. 
  • A világ legbefolyásosabb emberei után a száz legjobb NFL-játékos listájára is felkerült Tim Tebow. A New York Jets új irányítóját a játékosok szavazták be, a kilencvenötödik pozíció jutott neki.