Távol tartaná fiait a focitól a Super Bowl-győztes irányító

2012.05.03. 16:53

Kurt Warner egyáltalán nem szeretné, ha fiai követnék a példáját és az NFL-ben keresnék a pénzt, sőt, egyenesen rémisztőnek találja a gondolatot.  A St. Louis Rams, a New York Giants és az Arizona Cardinals korábbi irányítója a Dan Patrick Show-ban elmondta, elsősorban a sérülések veszélye miatt tartaná távol gyermekeit a profiligától. 

"Természetesen követnék az apjuk példáját és az NFL-ben akarnak játszani, de amikor az ember olyan dolgokról hall, mint a Bounty-botrány, olyan helyzetekkel kell megbirkózni, mint Junior Seau halála, akkor elgondolkozom. Apaként riasztónak találom az ilyen híreket, s azon kezdek el agyalni, hogy merre tart a sportág. Tetszik, amit a főtitkár tesz a játékosok védelmének érdekében, de ettől még ugyanúgy megrémisztenek ezek a dolgok" - idézi Warner szavait a ProFootballTalk, aki mondandóját azzal zárta, ha tehetné, akkor azt kérné fiaitól, hogy tekintsenek el a focista karriertől. 

Warnert az egyik legjobb draftolatlan játékosként tartják számon. A St. Louis Rams irányítójaként 2000-ben nyert Super Bowlt, a quarterbacket pedig a döntő legértékesebb játékosának választották.