Legóból rakta össze kedvenc csapata stadionját

2012.07.18. 13:31

Igazi időmilliomos lehet az 57 éves Robert J. Hall, aki a hetvenes évek óta a Buffalo Bills bérletese. Hall 2008-ban kezdett bele élete nagy vállalkozásába: Legóból akarta összerakni a Ralph Wilson Stadium mását. Az aréna 1973 óta szolgál a Bills otthonaként, a kötődés tehát érthető. 

Az 57 éves rajongó harmincezernél is több Lego-darabból állította össze a mesterművet, melynek kivitelezése során minden apró részletre figyelt, így a pályától kezdve a kivetítőig, a stadion minden egyes részlete hű mása Ralph Wilson Stadiumnak. Maga az alkotás egyébként hat méter hosszú és közel egy méter magas. 

Hall elsősorban vasárnaponként, az idegenbeli meccsek alatt dolgozott a stadion másán, miközben rádión követte szeretett csapata mérkőzéseit. Volt kritikus pontja is az építkezésnek. Már az utolsó simításokat végezte a Lego-csodán, amikor összetört alatta a szék és a stadion egyik sarkára rázuhant, ami azonnal összeomlott, Hall pedig könnyekben tört ki. Jelenleg azon dolgozik, hogy a világítást tudja modellezni, a fejlesztések tehát folytatódnak.

Íme néhány kép a Yardbarker jóvoltából. 

bufallolego1.jpg

bufallolego2.jpg

bufallolego3.jpg