Visszavonult a bénán szerződtetett Eric LeGrand

2012.07.27. 09:37

legrand2.jpg

Eric LeGrand a Tampa Bay Buccaneers által már bénultan szerződtetett defensive tackle Facebook-oldalán bejelentette, hogy visszavonul. Ez a visszavonulás természetesen majdnem annyira jelképes, mint LeGrand szerződtetése, hiszen a Rutgers University egykori játékosa még 2010-ben olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy nyaktól lefelé szinte teljesen megbénult.

A komoly reménységnek számító LeGrandnek így fel kellett adnia a futballt, ám az idei draft során kedvenc csapata, a Tampa Bay Buccaneers jelképesen szerződtette őt, mint undrafted free agentet. LeGrand így a draft óta hivatalosan is a Bucs játékosának számított, most azonban bejelentette, hogy távozik a csapattól, ugyanis egy csapatnál meghatározott számú játékos lehet a keretben, az egykori defensive tackle pedig nem akarja más elől foglalni a helyet.

"Nemsokára itt az edzőtábor, a kedvenc csapatomnak pedig teljes erőbedobással kell dolgoznia. Megvalósult az álmom, hogy bejussak az NFL-be, és most a következő vágyamat igyekszem valóra váltani: hogy ismét járjak" - írta Eric LeGrand a Facebook-oldalán.