Mire jut a Browns a Ravens ellen?

2012.09.27. 23:44

flacco.jpg

Újra csütörtök, újra Thursday Night Football. Két olyan gárda csap össze, akiknek esélyessége illetve esélytelensége már a szezon előtt borítékolható volt: a Ravens Super Bowl-várományos, a Browns a tisztes helytállásért küzd. Vagy most borul minden?

Bár két kemény védelem összecsapása várható hajnalban, oda kell majd figyelnünk a támadójátékra is (a Ravensére sokkal jobban érdemes, Flacco-éknak rendesen szalad a szekér ebben a szezonban). Külön kiemelendő a Browns odalán is a passzjáték, mert lehet bármilyen öreg a Ravens-védelem, még mindig van két brutális defensive end-jük, mögöttük nem sokkal pedig egy bizonyos Ray Lewis osztogatja a fájdalmat. Ez semmiképpen sem örömteli hír a feltörekvő újoncnak, Trent Richardsonnak, aki eddig úgy-ahogy, de legalábbis elfogadható szinten játszott (Chris "kétezeryardotfutok" Johnsonnál például hatékonyabban, de nem ő az egyetlen, akit az ifjú titán túlteljesít).

És akkor Flaccóék: majdnem minden összejön nekik az idén. Maga az irányító közel 1000 passzolt jardnál jár, ami persze minimum elvárható egy bajnokesélyes gárda irányítójától. Torrey Smith megállíthatatlan, és a TE-passzok is működnek, hála Dennis Pitta-nak. Hiba volna azonban csak a futójáték sikerére ráhúznunk az eddig majdnem hibátlan szereplést, ugyanis Ray Rice is mindig ott van, ha esetleg Flaccónál nem klappol minden úgy, ahogy kellene. Azt eddig is tudtuk, hogy szélvészgyors, de ez talán élete szezonja is lehet (bár felelőtlenség talán ilyen mondani a negyedik hét elején).
 
Ha pedig a mérkőzés unalomba fulladna, még mindig örülhetünk az NFLRA-lockout végének, akik kézben tudják tartani a mérkőzést, és nem fog elszabadulni a okol, mint tette azt a múlt vasárnapi Ravens - Pats meccsen (a szurkolók el is nevezték Flag Bowl-nak). Az biztos, hogy bármennyire is esélyesebb a Ravens, a Browns nem adja könnyen a bőrét. 

forrás: Tojásfoci blog