Veretlen Packers, nyeretlen Colts

2012.11.01. 12:09

rodgers.jpg

A 2012-es szezon alapszakaszának félidejénél felidézzük, tavaly ilyenkor hogyan állt a liga. 

Az Indianapolis Colts mélyrepülése folytatódott, a Titans ellen elszenvedett 27-10-es vereség sorozatban a nyolcadik elbukott meccs volt a Peyton Manninget nélkül felálló csapatnak (jelenleg 4-3). A divízióban ezzel természetesen az utolsó helyen álltak a Jaguars, a Titans és a csoportot 5 győzelemmel és 3 vereséggel vezető Houston Texans (jelenleg 6-1) mögött. 

Hasonlóan katasztrofális mérleggel csak a Miami Dolphins rendelkezett tavaly ilyenkor. A Giants elleni 20-17-es vereség már a hetedik volt (jelenleg 4-3), ezzel az utolsók voltak az AFC Eastben, amit a Bufallo Bills vezetett 5-2-s mérleggel. 

A Steelers idegenben verte meg a Patriotsot, és 6-2-s mérleggel megerősítették vezető helyüket (jelenleg 4-3) az AFC North élén a Baltimore Ravens előtt. 

A Saints ugyan kikapott a Ramstől, de 5-3-mal így is az elsők voltak NFC South-ban (most 2-5), a Tampa Bay és a Falcons előtt. Utóbbi akkor 4-3-s mérleggel rendelkezett, most ők az NFL egyetlen veretlen csapata. 

A 2011-es szezon félidejénél is volt veretlen csapat a ligában. A Green Bay Packers 7-0-s mérleggel állt divíziója és konferenciája élén. A Packers egészen a 15. fordulóig maradt veretlen, akkor nagy meglepetésre a Chiestől kaptak ki.