Én vagyok a legjobb elkapó, aki valaha élt

2013.01.30. 17:14

randymoss.jpg

Médianap volt tegnap New Orleansban a Super Bowl beharangozójaként, ment a cirkusz, Randy Moss is mondott nagyokat, például elhelyezte magát az NFL-történelemben.

„Most, hogy idősebb vagyok, azt hiszem, kijelenthetem, hogy én vagyok a valaha élt legjobb elkapó. Ez az év nem volt az igazi számomra, aztán a visszavonulásom miatt is kihagytam, és a Raidersnél sem ment jól egy idényben. Nekem nem számítanak a számok, az számít, amit a pályán elérek. Tényleg azt hiszem, hogy én vagyok a legjobb elkapó ennek a sportágnak a történetében" - jelentette ki a harmincötéves 49ers-játékos.

Arra a felvetésre, hogy az örökranglistát vezető Jerry Rice yardjainak közelébe sem ér, csak annyit mondott, hasonlítsák össze kettejük eredményeit. Az NFL-nél ezt meg is tették. Rice hat szezonnal többet játszott, mint Moss és hétezer yarddal több elkapása van. Rice 1549 elkapást jegyzett karrierje során, Moss 982-t. Rice vezet elkapott touchdownokban (197-157) és 100 yard fölött zárt meccsekben is (76-64). Jerry Rice háromszoros Super Bow-győztes, Moss eddig egyet sem nyert.