Szörnyeteget találtak az NFL-válogatón

2013.03.09. 08:57

A mississippi-i NFL-válogatón felbukkant Terrell Brownnak alig van tapasztalata az egyetemi amerikaifutballban, mégis ő volt a legnagyobb attrakció a regionális próbajátékon. A klubok képviselői azonnal izgalomba jöttek, ahogy meglátták.

Brown a legnagyobb emberek egyike lenne a ligában, ha szerződést kapna, méretei: kétszáztíz centi magas, százhetvenöt kiló, a karfesztávolsága pedig kétszázharminc centiméter. Felmérték a képességeit is, a negyvenyardos (36 méter) sprintet 5,8 másodperc alatt teljesítette, egymás után huszonkétszer nyomta ki a százöt kilót a padon.

Az Ole Missben csak két meccsen lépett pályára a múlt szezonban, a védőfalban és a támadófalban is kipróbálták, azonban termete miatt lassan hajol le és áll fel, ezért inkább a pálya szélén pihentették, de ott is csak a baj volt vele, összetörte a székeket.

Létezik Brownnál is nagyobb óriás, az egyik amatőrligában játszó John „House" Taylort csak speciális helyzetekben vetik be, nem érdemes az útjába állni. A profik között a korábbi Dallas- és Detroit-játékos, Aaron Gibbs tartja a rekordot, falemberként kétszáz kilót nyomott.