Feleség miatt balhéztak a Patriots-játékosok

2013.03.25. 17:08

wilforks.jpg

Ezek a Patriots-játékosok... Meskó Zoli, úgy tűnik, a csivavákkal fotózkodik, Tom Brady neje a szupermodell Gisele Bündchen, míg Vince Wilfork, a csapat defensive tackle-jének házastársa...csúf. Legalábbis volt csapattársa, Ted Johnson szerint, aki mindezt egy elő rádióadásban jelentette ki a múlt héten. Wilfork meg persze ragaszkodik a saját esztétikai értékítéletéhez a nőjével kapcsolatban, és kissé kiborult.

A volt Pats-linebacker, aki most rádiós műsorvezetőként dolgozik Houstonban, ugyanis felelőtlenül megválaszolt egy hallgatói kérdést arra vonatkozóan, hogy volt patriotsos játékostársai közül kinek van a legcsúnyább felesége. Teddy hezitált egy ideig, majd kibökte, hogy Wilforkné nyerné a rondasági versenyt. Ki tudja miért tette ezt: a volt csapattárs úgyis nyaralgat valahol az offseasonben, amúgy is ki hallgatna egy houstoni rádióadást...

Vince-nek persze fülébe jutott, hogy miért merik bántani élete párját, és twitteren csúnya szóval illette Teddyt és később a sértett feleség is megnyilatkozott ám kissé finomabb, nőiesebb modorban az instagramon, hogy nem kéne már mindig a külsővel foglalkozni és ők kitartanak évek óta jóban-rosszban a párjával. Persze ettől még lehet, hogy Bianca Wilforknak tényleg méretes a tokája s hadilábon állhat a nők rémével, a fogyókúrával, na de a "szerelemhez nem kell szépség" és Wilforkék 12 éve vannak együtt, ami irigylésre méltó.

Bunyó végül nem lett a feleségcsúfolós ügyből, és Ted Johnson azóta is próbál bocsánatot kérni a volt csapattársától már csak azért is, mert a Patriots-drukkerek is felsorakoztak a nagydarab, de jótékonykodni nem rest védőjátékos mögé. Teddy pedig ezzel egy életre megtanulta a leckét, hogy az észveszejtő polkorrektség Amerikájában ha csúnya valaki ha nem, jobb megtartani a véleményét zárt körben.