Lebombáztatná a Patriotst a Bills-játékos

2013.04.08. 10:01

steviejackson.jpg

A twitteren sok fontos információ terjed...és meg több lényegtelen. Pár hete már beszámoltunk a St. Louis Rams punterének twitteres ámokfutásáról, ahol a rajongók különféle kihívások elé állíthatták Johnny Hekkert. Ő időközben jótékony célú gyűjtésre kezdte el bíztatni rajongóit, mezért cserébe.

De a Pats-játékos Vince Wilfork is twitteren küldte el melegebb éghajlatra a feleségét csúfnak nevező volt csapattársát. Wilfork ugyanakkor nem lehet biztonságban, hiszen egy Bills-játékos a minap nem átallotta közzétenni szintén twitteren azt, hogyha már atombombával fenyegetőzik Észak-Korea, miért ne dobhanták azt le elsőként a Massachusetts állambéli Foxborora. Vagyis oda, ahol a New England Patriots stadionja van. Meg még sok minden más. Madarak, fák, macskák, biztos más csapatok drukkerei is.

Persze lehet, hogy a túlzott gólöröméről és rappeléseiről is elhíresült wide receiver Stevie Johnson szerint ez vicces. Mások szerint viszont nem, függetlenül attól, hogy szeretik-e New Englandet avagy sem. Becsületére legyen mondva, hogy ezt az épületes baromságot azóta sem törölte a twitteréről, büszke a hülyeségére és úgy gondolja, hogy egyesek túl komolyan vették az üzenetét. Mert persze szeret ő minden NFL-csapatot...csak, gondolom, némelyeket kevésbé szenvedélyesen.