Mit keres egy diszkoszvető az NFL-drafton?

2013.04.17. 08:58

Időről időre felbukkannak az NFL közelében nem egészen odavalónak tűnő figurák – így például az egyik combine-on alaposan leszerepelt kickerlány –, az idei draft egyik legérdekesebb figurája pedig minden bizonnyal Lawrence Okoye lesz.

A huszonegy éves britnek ugyanis köze nincs az amerikai futballhoz, leszámítva azt, hogy évek óta fanatikus rajongó, viszont a tavalyi londoni olimpián az igazán tiszteletreméltó tizenkettedik helyet érte el diszkoszvetésben, illetve korábban rögbizett is.

okoye.JPG

A majd kétméteres, 136 kilós, monstruózus testfelépítésű Okoye, aki a hírek szerint a defensive end posztját célozta meg, az NFL Super Regional Combine-ján egészen meggyőző számokat produkált – 4,78 alatt futotta a negyven yardot –, a szakértők pedig esélyesnek tartják, hogy az utolsó draftkörökben, vagy undraftedként elkelhet, hiszen már így is több csapat szemet vetett a sokak szerint csiszolatlan gyémántnak számító angolra.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?