Van-e esélye a drafton ilyen térdekkel?

2013.04.23. 09:26

lattimore_1.jpg

Írtunk már többször Marcus Lattimore-ról, akit horrorsérülése előtt generációja egyik legnagyobb running back tehetségének tartottak. Aztán tavaly októberben elszakadtak a térdszalagjai, azután, hogy egy évvel korábban a másik térde ment szét. 

Lattimore a vártnál gyorsabban haladt a felépüléssel, fél évvel operációja után az egyik combine-on könnyített feladatokat is végzett. A megfigyelők tapsoltak, és többen azt tippelték, hogy valamelyik későbbi körben el is kell majd a drafton. Úgy tűnt, hogy minden jól alakul. 

Aztán most pár nappal a draft előtt elkezdtek cikkezni a lapok különféle megfigyelőket idézve, akik szerint Lattimore még nagyon messze van a felépüléstől, egyesek úgy gondolják, sosem fog újra játszani. Az ő posztján a sérült térdei miatt különösen kockázatos a draftolása, ezért megjósolhatatlan, hogy el fog-e kelni, és ha igen, mikor viszik el. 

A korábbi South Carolina játékos nem a negyvenyardos ideje és hasonló mutatók miatt tűnt ki a mezőnyből, mindig is azért tartották nagyra, mert értette és jól olvasta a játékot, ezzel pedig meccseket tudott eldönteni.