Élete ajándékát kapta a Redskinstől a vesebeteg fiú

2013.06.13. 08:34

brock.jpg

A Redskins-edzőtábor keddi zárónapján a játékosok végeztek a feladatokkal, majd ráadásnak még egy utolsó akcióhoz  felálltak, a jelenlévő sajtó nem is nagyon értette, mi fog történni. Aztán feltűnt a washingtoniak között a nyolcéves Lateef Brock, ő kezdett el nyargalni a labdával a mellette látványosan elvetődő védők között, egészen az endzone-ig, ahol kedvence, Robert Griffin III várta. 

 

Nem maradt el a győzelmi tánc sem, a sérülése után lábadozó irányítóval és Josh Morgannal ünnepelte együtt touchdownját. A redskinses futó, Alfred Morris a td után jófel volt a fiúval, azt mondta neki, az NFL-be pont ilyen játékosokra van szükség. A labdát később az egész csapat aláírta, és ajándékba adták fiatal vendégüknek. 

A fiú súlyos vesebetegséggel született, tavaly novemberben vese-transzplantáción esett át, a keddi nap viszont róla szólt. Egész nap a Redskinsszel lóghatott, együtt edzett RGIII-vel és még egy tárgyaláson is részt vett, melyen Mike Shanahan vezetőedző az igazgató Bruce Allen a tréner szerződéséről egyeztettek. Lateef javaslatot is tett, szerinte Shanahan szerződését ki kell egészíteni egy olyan záradékkal, ami végtelen mennyiségű édességet garantál a szakember számára. 

Griffin később azt mondta, szomorú, hogy Lateef ennyi megpróbáltatáson esett át már ilyen fiatalon, annak viszont örül, hogy a csapattal együtt szereztek neki egy emlékezetes napot.