RG III mondjon le?

2013.09.17. 09:20

griffin.jpg

Washingtonban sokan arra számítottak, hogy Robert Griffin III ugyanott folytatja majd, ahol a múlt szezonban abbahagyta, mielőtt megsérült. Bombaformában, remek futásokkal, megbízható játékkal. 

Aztán a csapat 0-2-vel kezdett, RG III láthatóan nem tudja még azt hozni, amit várnak tőle, néhány szurkolónak pedig már most elfogyott a türelme, a Green Bay ellen elszenvedett 38-20 után már Kirk Cousinst követelték a kezdőbe. 

Comcast Sportsnet című meccs utáni műsorban egymás után jöttek azok a nézői üzenetek, melyek szerint az egészséges Cousinsnak kellene lehetőséget adni, amíg Griffin nem lesz százszázalékos. Egyetértett az ESPN egyik szakértője is, szerinte egy fitt Cousins jelen helyzetben sokkal többet segíthet a Redskinsnek. 

Ha a tavalyi év újonc sztárjának számait nézzük, nincs nagy baj, 649 yardnál és 5 touchdownnal jár, viszont a yardokból akkor hozta a legtöbbet, amikor az ellenfél már utcahosszal vezetett, futásokkal csak kilencszer próbálkozott. Interceptionökből már hármat dobott, tavaly az egész évben összesen ötöt. 

A kritikákkal az irányító is tisztában van, az újabb vesztes meccs után azt írta twitterén, meg fogják oldani a problémákat, keményen kell dolgozni.