Ez csak akkor lesz jobb, ha Brady egyszer eligazol

2014.11.10. 13:01

Azzal, hogy a múlt hétvégén Tom Brady és a New England Patriots megverte a Denver Broncost, jelenleg egy csapat sincs, amelyik ellen vesztes lenne a mérlege, legalább a .500-at hozza mindenki ellen, de többségében inkább mindenkit ver.

Ez persze nem is akkora meglepetés Bradytől, ha figyelembe vesszük, hogy az alapszakaszban 155-47 a mérlege, hiszen ennyi vereségen nehéz úgy osztozni, hogy abból több legyen, mint nyert meccsből.

Hét csapat, az Atlanta Falcons, a Chicago Bears, a Jacksonville Jaguars, a Minnesota Vikings (4-09, a Dallas Cowboys, a Philadelphia Eagles és a Tampa Bay Buccanneers (3-0) még egyszer sem tudott nyerni Brady ellen, de olyan csapatból is csak kilenc van, ami egynél többször meg tudta verni őt, ami egészen elképesztő mutató. Ezek közül három (Buffalo Bills, New York Jets, Miami Dolphins) a Patriots csoportjában van, eddig 25 lehetőségük volt Brady ellen, úgyhogy ebben sincs meglepetés, a többi az Indianapolis Colts, a Pittsburgh Steelers, a Kansas City Chiefs, a San Diego Chargers, a Denver Broncos és a Carolina Panthers.

brady.jpg

Idén ráadásul már nem is változhat a mostani helyzet, mert nem játszik a Patriots olyan csapat ellen, amivel szemben 50 százalékra állna Brady.

A nagy rivális Peyton Manningnek öt csapat ellen, míg Brett Farve-nak például hét ellen van negatív mérlege. Igaz, ők elmondhatják magukról, hogy mind a 32 csapatot megverték az NFL-ben, ezt Brady csak akkor tudná utánuk csinálni, ha eligazolna – amire jelenleg semmi jel nem utal.