0 touchdown és egy irányító, akiről senki nem hallott

2014.12.12. 10:15

A St. Louis Rams úgy ment neki az NFC első két helyére pályázó Arizona Cardinals elleni hazai meccsnek, hogy legutóbbi két mérkőzésükön pontot sem kaptak, és a Cardinals sem tudott touchdownt szerezni Jeff Fisher csapata ellen, viszont négy mezőnygólt már berámoltak. 

Chandler Catanzaro rúgójátékos egymaga szerezte csapata összes pontját, ez is elég volt ahhoz, hogy a szintén csak mezőnygólokig jutó Ramset 12-6-ra elverjék (legutóbb 2012 decemberben volt ilyen meccs, akkor a Raiders 15-0-ra verte a Chiefst mezőnygólokkal). 

Ennél sokkal nagyobb probléma az arizonaiaknak, hogy újabb irányítót vesztettek el sérülés miatt, Drew Stanton térde egy sacknél sérült meg. 

Carson Palmert már korábban elvesztették az idényben, neki a térdszalagja szakadt el, de nem a harmadik számú Logan Thomas állt be a meccsre, hanem az a Ryan Lindley, aki 2012 óta nem lépett pályára az NFL-ben. Sokan azt se tudták, kicsoda Lindley, a legtöbb szurkoló eddig azt hitte, hogy punterként vagy kickerként van a keretben.

Lindley persze nem váltotta meg a világot, ha Stantont nem drótozzák össze valahogy, akkor gondok lehetnek a folytatásban. Ő volt a negyedik quarterback, akit kipróbáltak az idén, Palmer sérülése után Logan Thomast is bedobták egy meccsre, majd jött Drew Stanton. 

A Cardinals 11 győzelmével egyre közelebb van a rájátszáshoz, a kérdés, hogy a jelenlegi irányítóhelyzetből mit tudnának kihozni az alapszakasz után.