98 yardon rettenetesen megverte a mezőnyt

2014.12.28. 09:18

Az egyetemi amerikaifutball-bajnokság vasárnap hajnali bowl-meccsén a USC a Nebraska ellen játszott, és bár az elején a nebraskaiak vezettek egy mezőnygóllal, a kaliforniai egyetem egyik játékosa perceken belül megfordította a meccset egy demoralizáló futással. 

A tizennyolc éves újonc endzone-ja előtt kapott el egy puntot, aztán kilőtt, átszáguldott a Nebraska-játékosok által hagyott területen, innen pedig már nem volt megállás. Félpályán még majdnem elkapta az egyik ellenfél, ám a vonalon belül tudott maradni, a végén már akkora volt az előnye a védőkkel szemben, hogy egy szaltó is belefért az endzone-ban, még ha nem is sikerült jól. 

Adoree Jackson's 98 yard touchdown!

Jacksonnak a mérkőzésen volt még egy elkapott touchdownja is, úgyhogy benne volt vastagon abban, hogy a csapata 45-42-re megverte a Nebraskát, és győzelemmel zárta a szezont. 

A fiatal játékossal a kapcsolatban a legjobb az, hogy papíron védőt, cornerbacket játszik, de a győzelem után a csapat vezetőedzője, Steve Sarkisian arról beszélt, hogy folyamatos vitában van a védelmet irányító defensive coordinatorával, mert azt szeretné, hogy Jackson a támadószekcióban játsszon. "Lett volna vagy négy touchdownja" - mondta Sarkisian.