Adrian Petersont visszavárják, a Pats tight endekkel beszélget - combine 1. nap

2015.02.19. 13:02

combine.jpg

Bár maguk a felmérők még nem kezdődtek el az idei NFL Combine-on, de azért a szerda éjszakai , helyszínen tartott sajtótájékoztatókon és a beszélgetéseken is akadt érdekesség. 

Kikkel beszélget a Patriots?

A bajnok New England Patriots például interjúzott a mezőny legjobb tight endjével, Maxx Williamsszel, akinek a Minnesotánál eltöltött két szezonjában 986 yardja és 11 touchdownja volt. Ugyanúgy egy másik top tight enddel is beszéltek, az FSU-val elődöntős Nick O’Leary 618 yarddal és 6 touchdownnal zárta a legutóbbi idényt.

Amúgy itt a teljes névsor, akikkel még ismerkedni akarnak, vagy már meg is tették a héten:

Arizona State guard Jamil Douglas
Duke offensive tackle Takoby Cofield

Louisville offensive tackle Jamon Brown
Florida State guard Bobby Hart
Florida State guard Tre Jackson
Hobart guard Ali Marpet
Duke guard Laken Tomlinson
Notre Dame kicker Kyle Brindza

A Brownsnál már megint bármi lehet

Bár Mike Pettine nagyon szép dolgokat mondott a rehabon pihenő Johnny Manzielről, egyúttal azt is megerősítette, hogy quarterback-fronton semmi nincs eldöntve, pláne, hogy Brian Hoyer maradása egyáltalán nem biztos. A Brownsnak két pickje is van az első körben, ez eleve jó tárgyalópozíció a drafton, de mi van ha szembejön egy olyan név irányítófronton, akit nem nagyon érdemes passzolni? Az elmúlt három évben két elsőkörös választásuk is irányítóra ment el, Weeden és Manziel sem vált be, legalábbis Johnnyról egyelőre nem lehet ezt mondani. Mi van, ha ott lesz Mariota, akivel együtt dolgozik majd a nyáron egy táborban leendő QB-edzőjük? A legendás mezen még mindig van hely. 

Adrian Petersonnak végül megbocsátanak?

A Minnesota Vikings elég egyértelműen elítélte Adrian Petersont a gyerekverős balhéban, de szerdán az is kiderült, hogy a general manager Rick Spielman, meg amúgy mindenki a klubnál azt szeretné, ha a running back a csapatnál folytatná, ha eltörlik, vagy letölti az eltiltását. Peterson ügyében leghamarabb április 15-én tárgyalhatnak újra. 

A Redskinsnél RG III lesz a kezdő

A Redskinsnél ugyan viharosak voltak az elmúlt hónapok, de Robert Griffin III lesz a kezdőjátékos a csapatnál. Jay Gruden szerint egyértelműen RG III a kezdő, de ettől még fejlődnie kell a játékosnak, hangzott el a csapat szerdai sajtótájékoztatóján. 

Mariota, Winston

Eddig úgy néz ki, hogy a ráklábkedvelő Winstont viszik majd el korábban, mindenesetre a New York Jets a héten mindkét játékossal szeretne találkozni, és beszélgetni egyet. Amúgy a csapatok maximum hatvan, egyenként tizenöt perces interjút csinálhatnak a combine alatt, így összesen 1920 rövid beszélgetés zajlik a héten, hogy az NFL-csapatok jobban megismerjék a kiszemeltjeiket.