Laremy Tunsil nagymenőt csinálhat a Tennesseeből

2016.03.22. 19:13

Szinte garantált, hogy az Ole Miss Rebels baloldali tackle-je, Laremy Tunsil lesz a 2016-os Draft 1/1-es pickje. A támadófalember évekre stabil védelmet jelenthet Marcus Mariotának, ráadásul a liga egyik legjobb falát hozhatja vele össze a Titans. Ráadásul annyira gyors, néha még egy touchdownt is rá lehet bízni.

Miért éppen ő?

Pro: Már középiskolásként látszott rajta, hogy sztár lesz, rengetegen hívták, és hamar fel is nőtt az elvárásokhoz, hiszen elsőévesként csak egy sacket engedett a legkeményebb egyetemi főcsoportban, az SEC-ben. Magas, hosszú karokkal, ráadásul remekül is mozog, jól veszi fel az irányváltásokat és gyorsan reagál lényegében mindenre. És hogy mennyire atletikus, azt utolsó egyetemi meccsén meg is mutatta, amikor egy trükkös játékból elkapott TD-t szerzett.

Kon: Remek fizikai adottságai vannak ugyan, de még volna hova erősödnie. Ennél is nagyobb gond viszont, hogy három év alatt csak 28 meccset játszott, az utolsó évében pedig csak ötöt – a sérülései, a letartóztatási ügye és az eltiltása miatt 

Ha csak egy videót nézel meg róla

Laremy Tunsil a 2014-es Alabama elleni meccsen

Combine

Kihagyta a mérési gyakorlatokat, csak a pozíciójára jellemző feladatokban mutatta meg magát, de március 28-án, az Ole Miss saját felmérőjén mindent elvégez majd, ha igaz.

Hol landolhat?

Óriási meglepetés lenne, ha nem őt választaná a Draft első helyén a Tennessee Titans, leginkább akkor csúszhat le az 1/1-ről, ha egy csapat helyet cserél a Titansszel és valaki másért mozog fel.