Brady már most lézerpasszokkal rémisztgeti az NFL-t

2017.08.26. 08:33

A New England Patriots egy mozgalmas meccsen verte meg a Detroit Lionst szombat hajnalban az előszezonban: Tom Brady tökéletes passzokat osztogatott, de lehet, hogy az egész szezonra elvesztette az egyik kulcsemberét. 

Ugyanis alighogy elkezdődött a meccs, Julian Edelman elkapó megsérült, miután lehalászta Brady egyik passzát. Nonkontakt sérülés volt, vagyis nem ért hozzá más játékos, egy irányváltás után esett el, és miután felkelt már csak sántikálni tudott. Az első diagnózis nem tűnik túl biztatónak, ugyanis a Patriots attól tart, hogy Edelman térdszalagja elszakadt, ha ezt a vasárnapi vizsgálatok is megerősítik, akkor lőttek a szezonjának.

Ne maradjon le semmiről!

Edelman elvesztése után hamar megszerezték az első touchdownt a patriotsosok, majd perceken belül jött az újabb egy tökéletesen megdobott Brady-passz után. Az irányító remek védelmet kapott a falától, aztán eleresztett egy 32 yardos passzt Chris Hogan felé, és annyira jól irányzott volt a labda, hogy két védő fölött, pont az elkapó kezei közé hullott, aki megcsinálta a touchdownt. 

A Patriots ezután sem lassított, olyannyira nem, hogy az első negyed végére már 24-0 volt az állás. A Lionsnak eltartott egy darabig, amíg magához tért ettől a pofontól, de aztán a harmadik negyedben elkezdték a felzárkózást. Ez annyira jól sikerült, hogy a meccs vége előtt pár perccel már ők vezettek 28-27-re, de a Patriots az utolsó másodpercekben egy 45 yardos mezőnygóllal fordított, és nyert 30-28-ra.