Brady: Miért akarja mindenki, hogy visszavonuljak?

2018.02.01. 12:44

Már a Super Bowl előtt több amerikai lap is arról írt, hogy a New England Patriots ötszörös bajnok irányítója, Tom Brady visszavonulhat, amennyiben a csapat megvédi bajnoki címét. Erre reagált a nagydöntőt felvezető médiaeseményen a játékos. 

"Miért akarja mindenki ennyire, hogy visszavonuljak? Nem értem. Jól érzem magam, a csapatnak is jól megy. Tisztában vagyok vele, hogy kicsit idősebb vagyok, mint a többi srác, de nagyon élvezem a játékot, ahogy ezt a meccset is fogom" - mondta Brady.  

Nem jutott eszembe, hogy visszavonuljak, inkább arra koncentrálok, hogy megnyerjük a Super Bowlt, az év legfontosabb meccsét

- tette egyértelművé a dolgot. 

Brady egyébként korábban többször beszélt arról, hogy negyvenes évei közepéig akar játszani, és az állapotát nézve, ez simán benne is van a pakliban. 

Ne maradjon le semmiről!

Attól még egyébként odébb van, hogy abszolút korrekordot döntsön, ugyanis Steve DeBerg 45 éves és 12 napos volt, amikor a Falcons keretével ott volt a Super Bowlon 1999-ben, a csapat csereirányítójaként. 

Egy másik rekordot viszont biztosan meg fog dönteni, ugyanis 40 évével és 185 napjával Brady a legidősebb olyan játékos lesz a Super Bowlok történetében, aki nem rúgójátékosként lép pályára, ezt a csúcsot eddig Jerry Rice tartotta.

A Philadelphia Eagles-New England Patriots Super Bowl hétfő hajnalban fél egykor kezdődik, a 120 yard élőben közvetíti majd az Indexen.