Kétszer is elsült az NFL-sztárirányító ágyúkeze

2018.11.16. 11:30 Módosítva: 2018.11.16. 17:21

Nagy meccset játszott egymással csütörtökön a Green Bay Packers és a Seattle Seahawks az NFL 11. játékhetének nyitómeccsén, de hiába játszott egészen fantasztikusan a Packers sztárirányítója, Aaron Rodgers, végül a Seahawks örülhetett, 27-24–re nyertek.

A Packers remekül kezdte a meccset, és hamar sikerült is elhúznia, két gyors touchdown után 14-3 volt az állás a vendégek javára. A kettő közül egyébként a második volt az érdekesebb, itt sült el ugyanis a meccsen először Aaron Rodgers keze.

A Packers irányítója egy kisebb kavarodás közben majdnem elbotlott, de végül sikerült elszabadulnia, aztán a félpályáról futtában küldte meg elemi erővel a labdát, méghozzá pontosan az érkező Robert Tonyan karjai közé.

Az utolsó negyedben aztán még ezt is sikerült felülmúlnia Rodgersnek, amikor egy hasonló óriáspasszt dobott tűpontosan Davante Adamshoz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WHAT A DIME! 😳 (via @nfl)

NFL on ESPN (@espnnfl) által megosztott bejegyzés,

Rodgers végül 332 passzolt yarddal, és 2 TD-passzal zárta a meccset, de a győzelemhez ez sem volt elég, mert a Seahawks irányítója, Russel Wilson is begyújtotta a rakétákat, főleg a negyedik játékrészben játszott kiválóan, így a hazaiak végül megfordították a meccset. Wilson egyébként 225 yarddal és 2 TD-passzal zárt.

A Seahawks ezzel tíz meccs után ötvenszázalékos mérleggel áll, a Packers pedig továbbra sem tudott idegenben győzni, 4 győzelem, 1 döntetlen és 5 vereség a mérlegük.

NFL, 11. játékhét:

  • Seattle Seahawks-Green Bay Packers 27-24