5-ből 4 győzelem: már senki sem röhög az NFL lúzercsapatán

2018.12.16. 09:09

Amióta a Cleveland Browns menesztette Hue Jackson vezetőedzőt, azóta szárnyal a csapat: az éjjel a Denver Broncost verték idegenben, vagyis legutóbbi öt meccsükből négyet megnyertek.

A Browns már az első támadását touchdownnal zárta le, méghozzá nem is akármilyennel: az újonc Baker Mayfield egy 31 yardos tökéletes TD-passzt osztott ki Breshad Perrimannek, ennél jobban nem is dobhatta volna a labdát.

A folytatás küzdelmes lett, mert a Broncos később fordított még az első félidőben, ám a Browns egy mezőnygóllal, és egy újabb touchdownnal ismét átvette a vezetést, és végül 17-16-ra nyert.

Ne maradjon le semmiről!

A clevelandi csapatnak ez volt a szezonbeli hatodik győzelme, ami már csak azért is szenzációs, mert az elmúlt két szezonban összesen nyertek egyet. A múlt idényt például 0-16-os mérleggel hozták le.

Ehhez képest most még mindig van matematikai esélyük arra, hogy ott legyenek a rájátszásban, ehhez először az kellene, hogy a hátralévő két meccsüket nyerjék, és közben a Baltimore Ravens kétszer hibázzon három meccs alatt. Az utolsó meccsüket ráadásul egymás ellen játsszák, benne van a pakliban, hogy azon dől majd el minden.

A másik szombat esti meccsen a Houston Texans 29-22-re verte a New York Jetset.