Egy dühös bika felett átugrálva vakációzott a Washington Redskins védője

2019.07.13. 09:29

Josh Norman, a Washington Redskins cornerbackje hajmeresztő hobbit talált magának a nyári vakációra, amiről egy videót is megosztott az Instagramján, vélhetően munkaadói legnagyobb örömére.

A szabadságát a napsütötte Spanyolországban töltő védőjátékos ugyanis a tengerpart vagy a történelmi emlékek látogatása helyett az egyik hírhedten veszélyes helyi népszokást próbált ki.

A pamplonai bikafuttatáson vett részt.

Az évente megrendezett San Fermín fesztivál idején tartott híres-hírhedt, története során számtalan súlyos sérülést és halálesetet hozó bikafuttatáson Norman a hagyományos fehér inget és vörös kendőt viselve vegyült el a pamplonai utcákat elözönlő tömegben. Aminek tagjai a mögöttük szabadon engedett 6-10 bika előtt futva próbálnak meg éppségben eljutni a mintegy 800 méteres út végén álló arénába, ahol ünneplő közönség várja őket a lelátón, ők pedig még szaladgálhatnak egy kicsit a bikák elől, mielőtt átmásznak a biztonságot nyújtó palánk másik oldalára.

Norman azonban további szaladgálás helyett fogta magát, és a tömeg általános döbbenetére egyszerűen átugrotta az egyik bikát.

Majd a hatalmas közönségsikert látva még meg is ismételte a mutatványt.

Mintha maga az állat is lenyűgözve fordult volna a bravúros gyakorlatot tökéletes talajfogással megkoronázó játékos után, aki az Instagramján írt kommentje szerint élete egyik nagy álmát valósította meg a produkcióval.

(via CNN)