Az egész idényre kidőlhetett New York utolsó reménye

2023.09.12. 08:09
Messiásként várták New Yorkban Aaron Rodgerst, akivel a Jetsnek reális esélye lehet rájátszásba jutni az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL). A csapatnál attól tartanak, hogy Rodgers Achilles-ín-sérülést szenvedett, ami könnyen azt jelentheti, hogy az egész idényre kidőlhet. A Jets ugyan Rodgers nélkül is nyerni tudott, de a szezon hátralévő részében érzékeny veszteség lenne a liga egyik legjobb játékosának kiesése.

Kedd hajnalban bemutatkozott tétmérkőzésen is Aaron Rodgers, a New York Jets frissen igazolt irányítója, ám nem töltött sok időt a pályán, mindössze négy játék után megsérült. Nem indult számára könnyen a találkozó, ugyanis a Buffalo Bills védői rendre nyomást tudtak rá gyakorolni.

Rodgers negyedik játékánál szinte érintés nélkül ért oda hozzá Leonard Floyd, majd földre vitte az irányítót. Rodgers elsőre felállt, majd visszaült, és végül csak az orvosi csapat segítségével tudott lesántikálni az oldalvonal mellé. Rodgerst végül kiskocsin vitték az öltözőbe, és a mérkőzés hátralévő részére nem tért vissza.

Ian Rapoport bennfentes sportújságíró szerint a Jetsnél attól tartanak, hogy Rodgers Achilles-ín-sérülést szenvedett, ami azt jelentené, hogy ebben a szezonban már nem léphet pályára. Az MRI-vizsgálat eredménye kedd estére várható.

A Jets végül bosszút állt Rodgers sérülése miatt, hátrányból felállva, a hosszabbításban nyerte meg a csoportrangadót a New York-i csapat 22–16-ra. A mindent eldöntő játék különösen szépre sikeredett: